home  |  profiel  |  actueel  |  publicaties  |  contact
 
   
     

Uw begeleiders

 

Cara Valk

 

Cara Valk (Andragoog) werkt als adviseur, trainer, coach en supervisor.
Zij adviseert organisaties bij personeelsontwikkeling en opleidings-vraagstukken. Individueel begeleidt zij mensen bij professionele en persoonlijke ontwikkeling, loopbaanvragen, reïntegratie en bij burn-out preventie.

 

Zij heeft ruime ervaring in advies en ondersteuning van dienstverlenende organisaties en in het begeleiden van mensen in professionele beroepen, leidinggevenden en professionals in staffuncties.

 

Cara Valk spreekt mensen aan in de kern van hun motivatie en daar waar ze sterk zijn. Beperkingen en kwetsbaarheden helpt zij onder ogen zien en constructief te hanteren. Zij werkt met eenvoud, diepgang en is resultaatgericht.

 

Joséphine van der Laan

 

Josephine van der Laan (Pedagoog) werkt afwisselend als docent, trainer, coach en supervisor. Het accent ligt daarbij soms bij leren/ontwikkelen en het verwerven van kennis en vaardigheden (trainen en opleiden) , soms ook bij het opheffen van belemmeringen in het functioneren en het verdiepen en versterken van de basis van beroepsbeoefenaars (coaching en supervisie).

 

Gewerkt wordt vanuit de visie dat een stevige basis nodig is om energie en plezier uit je werk te halen en om tegenslagen te kunnen hanteren. Zij heeft ruime ervaring in het begeleiden van zowel beginnende beroepsbeoefenaars als mensen die al langer werkzaam zijn in verschillende sectoren.