home  |  profiel  |  actueel  |  publicaties  |  contact
 
   
     

Training

Veranderingen vragen nieuwe kwaliteiten: een nieuwe werkwijze, veranderende functie-eisen, behoeften van klanten vragen een nieuwe aanpak.
Met een gedegen training verwerft u gewenste competenties en krijgt u handvatten om deze zelf te onderhouden en verder te ontwikkelen.

 

Voor wie
Voor ieder die individueel of in een groep bepaalde competenties wil verwerven, opfrissen, of verdiepen en deze op korte termijn wil inzetten in de dagelijkse praktijk.
Ook voor teams die gezamenlijk hun functioneren willen verbeteren en hiervoor gerichte vaardigheden willen verwerven of voor beginnende teams die een goede teamstart willen maken.

 

Hoe
In samenspraak met u ontwikkelen wij een trainingsprogramma afgestemd op uw specifieke vraag en situatie.
In al onze trainingen werken wij ervarings- en handelingsgericht. De trainers hebben een scherp oog voor de wisselwerking tussen persoonlijke kwaliteiten, professioneel handelen en werkprocessen en weten dit profijtelijk te maken voor de deelnemers. We gebruiken gedoseerd theoretische kaders die richting bieden en aanknopingspunten voor verandering.

 

Voor inbedding in de organisatie en bij training als instrument voor organisatieontwikkeling adviseren wij u en begeleiden indien gewenst.

 

Rond verschillende thema’s verzorgen wij trainingsprogramma’s:
- Leidinggeven en leiderschap
- Samenwerken in teams en in werkprocessen
- Waarnemen, observeren en rapporteren
- Persoon en Beroep
- Professioneel gesprekken voeren

 

Vraag naar de mogelijkheden in een vrijblijvend oriënterend gesprek.
Belangstelling voor workshops of werkconferenties?
Zie: Organisatieontwikkeling

 

quote 3

 

 

referentie